11 Februari, 2010

My new toy!

| 1 Comment

Miahahaha… Tanggal 10hb Februari, 2010. Ari ni la tu… Aku telah membuat kerja gila dengan keputusan yang serta-merta tanpa banyak soal dan cekadak, telah membeli permainan baru. Mungkin menjadi hobi pulak kot lepas nih… Miahahaha… Aku sokaaaa… I loike the bery much! Lantok la apa orang nak cakap, janji aku puas ati! (^,^)/ Hohohoho…

Nak taw apa mendanya? Kena la lompat dulu dengan penuh kegembiraan!!!

69646 
Tadaaaa… Aku telah membeli kamera DSLR Sony Alpha 230L. Huhuhuhu… Nangis jap sebab terlalu gembira. Ala, aku beli yang low-end nyer. Entry level la katakan. Baru nak berjinak² ngan kamera SLR nih. Budget pun ciput jer. Tu jer la yang mampu aku beli. Budget ciput pun, nak dekat sama la ngan aku nyer iPhone. Kembang jam bulu idong ni tengok rege dia. Tapi… aku sokaaaa… Hahahaha…

Meh sini aku nak boh gambo aku menjalankan upacara membuka kotak… Hihihihi…

Huhuhuhu… Tepok-tepok untuk diri sendiri kerana dah berjaya membeli menda alah ni macam orang lain! Wahahaha… Gembira sungguh di hati ini… Later ya. Gwe chow dulu, nak ngetest kamera barooo…

p/s: Huhuhuhu… Naper la aku minat gejet yang memahal? Apsal la aku tak minat mengait ke, berkebun ke…

Cherio!!! (^_-)v

Tags : ,

1 ulasan:

  1. wahhh..congrats on ur new toy.. yer sekarang semuanya telah berDSLR...welcome to the club.. aku nya Nikon.. mari kita berentap ambik gambo cun2.. aku pun dah lama tak ambik gambo.. last was..errr.. aku tak ingatt.. hahahahhahhahaha

    oklah.. mlm nih aku ambik pic..pinggan baru aku.. hahahah sempat laie tuh...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog