04 Februari, 2010

Malam dan siang...

| 6 Comments

Aku tak ada idea apa nak aku tulis untuk entry aku seterusnya. Tapi lepas aku menggodek-godek gegambar dalam iPhone aku nih, terjumpa plak gambar bulan ngan matahari yang aku ambek tak brape lama dulu.

Saje jer aku ambil sebab kedua-duanya agak menarik minat aku. Time aku ambil gambar bulan, fasa bulan time tu tengah bulan penuh. Time menggodek notebook si Yun, tetiba bulan muncul kat tingkap. Lawo gak bulan time tu sebab tengah mengambang penuh.

Hahaha... kalo aku serigala jadian, dah lama aku bertukar. Ha! Korang jangan tak taw plak, selain dari manusia bertukar jadi serigala time bulan mengambang ni, ada gak manusia yang bertukar jadi lain gak... Lelaki bertukar menjadi perempuan... Atau perempuan jadian. Miahahaha... Awwww... Jangan marah ha!!! :p Gurau jer!...

Gambar yang kat bawah ni lak, gambar matahari yang baru nak terbit. Aku snap time aku nak gi kerja pagi tadik.

Orang kata, terdedah pada cahaya matahari pagi cenggini bagus untuk kulit. Serap vitamin E katanya. Betul atau tak, aku pun tak tau. Jangan la plak korang berjemur time tengahari lak. Kang dari dapat vitamin E, kang dapat kanser kulit plak...

Hahaha... Siang dan malam aku melalui tingkap bilik. Kengkadang seronok untuk ditengok, kengkadang menyakitkan hati.

Cheerio guys! Later...

*Edited with Windows Live Writer

[via iPhone]

Tags :

6 ulasan:

  1. hahahahah...kulit cm syew...selok berjemur...kang gelap jdnyew....hahhahaha

    BalasPadam
  2. Ala... Kalo itam lagi cute. Orang kata, hitam manis. Lagi gelap macam buntut kuali, lagi bagus. Hahahahaha...

    BalasPadam
  3. xmo itam2.....xsesuai tau....kulit cm sye nie pon dh cukup manis dipandang.....hahahah....(nyanyi)menjeling2 kuberdentap....mata kita sama memandang...hahahhahaha

    BalasPadam
  4. Prootttt... Apsal elergik ni datang balik eyh?

    BalasPadam
  5. hahahahah...tue maknenye abg kne bli ag myak wangi kat abg ijat....biar harum ckit kekentutkan abg tu....lalalalalal....hahahhaha

    BalasPadam
  6. Kalo minyak wangi yang Azrin belikan, lagik besh! Lagik wangi!! Miahahaha...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog