04 Februari, 2010

Burn baby… burn!!!

| 6 Comments

Sapa kata badan jer perlu wangi-wangian. Bilik aku pun nak gak wangi. So, aku pakai menda alah ni. Mahal nak mampus! Tapi best tidur tiap malam dengan adanya menda ni. Lena tidurku… So, this is my last entry for today… Tomorrow, I’ll be blogging again… Gud nite Malaysia!

XOXO…

Tags : , , ,

6 ulasan:

  1. eh!!!!bahaya nie....kang terbako umah kang....huhuhuuh

    BalasPadam
  2. Dok aih! Ni controlled burn... Tunggu 2-3 minit dia terbakar, pastu tip. Idup la dia pas tu!

    BalasPadam
  3. (Tunggu 2-3 minit dia terbakar, pastu tip),,,,,adakah "tip" itu satu bunyi yg dikeluarkn oleh bndew tu ataupon...abg yg kentot.....hhahhahaha

    BalasPadam
  4. Hahaha... Pantang ada typo skek eyh??? Tiup ler! :p

    BalasPadam
  5. hahahahah....tiup ke???mintk maafla....otak sye x pat nk acces apew yg abg taip....lain panggang dr api....hahahahah

    BalasPadam
  6. Tingin betul nak starlight dahi Azrin nih! Hahahaha... Ampeh!

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog