27 Januari, 2010

Titanic tenggelam lagi...

| 2 Comments

Titanic tenggelam lagik. Kali ni terlanggar iceberg kaler biru dari planet Pandora. Kalo dulu, Titanic gah kat tangga paling atas, sekarang terpaksalah dia tenggelam lagik dengan kehadiran filem Avatar yabg menggantikan Titanic sebagai filem paling tinggi jumlah kutipannya...

Kalau dulu time Titanic ditayangkan kat pawagam, aku menonton lebih kurang 7 kali (termasuk yang tengok sendiri, ikut kengkawan dan yang dibelanjer)... tapi untuk yang Avatar ni lak, tak ler sebanyak tu. Aku gi tengok pun lebih kurang 4 kali je. Memang dah jadi tabiat aku akan pergi ke pawagam berkali-kali kalau filem tu best.

So, sementara Avatar yang sememangnya best tu masih lagi ditayang kat pawagam, gi ler tengok. Tak rugi beb! Sure berbaloi!

*Diedit menggunakan Windows Live Writer

[via iPhone]

Tags : ,

2 ulasan:

  1. James Cameron memecah rekod die sendiri. So kite bole wat kesimpulan, hanya James Cameron yang bole beat James Cameron.

    BalasPadam
  2. Ya betul! Nanti kita tengok, sapa lak yang bakal melepasi Avatar plak...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog