01 Januari, 2010

Selamat Tahun Baru 2010!

| No comment

Banzai! Banzai! Banzai!… \(^o^)/

Selamat tahun baru 2010! Tahun yang menjanjikan macam-macam perkara baru kepada aku dengan harapan supaya aku akan kekal bersemangat, bertenaga dan lebih berdikari. 2010 juga bakal membuka lebaran baru dalam hidup aku. Apa yang baru, korang kenalah stay tune kat blog aku ni kalo nak taw. Hihihi…

Okaylah semua. Time korang baca blog aku ni, aku sekarang ni berada kat Cameron Highland bersama-sama dengan kengkawan Jaquezee aku untuk meraikan tahun baru di sana, di samping bervacation buat sekian kalinya. Walau apa pun, aku di Ijann’s LIfe, ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2010, dan berharap, tahun 2010 ni akan lebih bermakna dan produktif kepada korang semua. Slamat bercuti!

Banzai! banzai! Banzai!

Tags : , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog