21 Januari, 2010

Posting Ijann’s Life di Facebook…

| 2 Comments

Capture

Wahahaha… (Apsal la aku slalu mula posting ngan gelak ha?) (^.^)v Selain korang boleh baca posting yang slalu aku tulis (taip sebenarnya!) kat sini, sekarang korang boleh gak baca sebahagian daripada posting yang aku buat dalam Facebook aku. Wahahaha, sudah upgradelah!. Sebenarnya, features tu dah lama ada dalam facebook, tapi baru jer aku on 2-3 hari lepas. Lepas aku publishkan kat sini, 2-3 jam lepas tu, dia publish lak kat dalam Facebook aku. Kat sini bley komen, kat sana pun boleh komen. Sama jer!…

Miahahaha!!! (gelak lagi!)… Jumpa di Facebook guys!… Kat sini pon sama! Later!

Tags : , , ,

2 ulasan:

  1. bgus la mula dgn gelak....xkkn nk mula posting dgn tangisan???hehehehehheheheheh....gelak ag..hahahahah....gelak lg sekali...hahahahah

    BalasPadam
  2. Bwahahahaha... Jom gelak! Jom gelak sampai terkentut!

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog