21 Januari, 2010

Pizza-hut time!

| 1 Comment

Kalo minggu lepas kitaorang gi Kenny Roger Roaster, minggu ni lak ke Pizza-hut. Tak ada apa-apa yang istimewa pun sebenarnya. Just meneman Shahrul yang mengidam nak makan pizza. Walaupun diakhir bulan, gi jugak la...

Macam minggu lepas gak, muka yang sama memeriahkan keadaan. Dah ajak bebudak Jaquezee yang lain. Tapi memasing ada hal. Tak per la, lain kali... So, jom tengok apa yang kitaorang makan this very moment aku ngantar post ni. Bon appetit (betul ke aku eja? bantai...)

*edited using Windows Live

[via iPhone]

Tags : ,

1 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog