20 Januari, 2010

Memblogging dari iPhone...

| 4 Comments

Hehehe... Jangan marah aaa... Aku boleh meneruskan membuat mobile posting dari iPhone sekarang. Kalo dulu aku buat mobile posting melalui Sony Ericsson K550i, tapi tu semua tak perlu lagi.

Untuk posting mobile ni, tak der per la sangat. Saja jer nak bagitaw kat korang. Miahahaha... Boleh aku buat posting kat memana yang aku suka. Tak perlu lagi nak dok depan pc segala. Dok kat kedai makan pun boleh... (bongkak betul ayat. :p )

Later!

p/s: Gambar atas tu, aku snap time dok minum kat GP. Hihi…

[via iPhone]

Tags : ,

4 ulasan:

  1. 1...2....3...testing2...sye pon try comment melalui laptop...hahhahaha....memain je

    BalasPadam
  2. Owh! Ye ke? APsal tak try guna Astro jer? :p

    BalasPadam
  3. dh try dh gunew astro...tp xleh...rupewnyew,..bil astro x byor...hahahahah

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog