29 Januari, 2010

Kad kawen adik aku!

| 8 Comments

Hehehe... Sudah dapat kad kawen adik aku si Nizam...

Supposed, ni ler kad mahal yang adik aku cakap tu. Design yang pertama kene rijek sebab nampak murah... Katanya... Cantik gak design nyer. 2 kad dalam satu...

[via iPhone]

Tags :

8 ulasan:

  1. hahahahah...knape x wat tajuk post....kad kawen je...mesti gempak klu wat tajuk cmtu...hehehehhe...ken....ken....ken....

    BalasPadam
  2. Ala... wat per... Kang sume orang ingat Abang Ijann yang kawen! :p

    BalasPadam
  3. itu la yg gempak....hahahahhaha...ok what...hehehehe

    BalasPadam
  4. Tak mo tak mo tak mo tak mo!!!!

    BalasPadam
  5. hahahah...ok....ok....jgn ngamuk lak kt cni....eehheehheh,,,,dh2,....amik coklat nie ea....g mkn kt hujung pntu sne....felelo losheir ag...hahhhahaha

    BalasPadam
  6. bgus!!!((dalam hati)snng btol nk umpan kanak2 dewasa skunk nie ken...hahhahahah)

    BalasPadam
  7. Bak seploh inggit! Nak beli ais krim plak!

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog