26 Januari, 2010

Hari-hari terakhir di CCU?

| No comment

Huhuhu... (setat post gaya gini lak...) Boring aku dok menengok meja opis aku yang masih belum berkemas. Macam tak jadi berhijrah plak (masa kan?!). Hakikatnya, aku kena gak gi. Demi impian dan masa depan aku selama ni.

Gambar kat atas merupakan pejabat aku kat Wisma PharmaCare yang mungkin tak lama lagi akan aku tinggalkan. Ke mana? Mungkin ke Tawakkal pulak lepas ni. Ke bahagian IT pulak instead of account macam yang aku buat sekarang (at last!).

Kak Shima ni plak, macam tak bagik ker aku berhijrah ke Tawakkal. Katanya tak der kawan nak gi makan sekali la bagai... Aku gelakkan ajer. Masa kan? Aku kalau pindah pun bukannya jauh pun, ke bangunan depan jer... Tapi, apa pun, sedih gak nak meninggalkan Credit Control nih. Huhu...

Cam ne la agaknya tempat baru aku tu nanti? Cozy tak macam tempat sekarang ni? I wonder... Hmmm...

*Edited using Windows Live Writer 

[via iPhone]
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog