25 Januari, 2010

Final Fantasy VII

| 1 Comment

Start entry kali ni, aku nak compile semua walkthrough in-game story bagi Final Fantasy yang di release di konsol PlayStation. Start dengan FFVII dulu, kendian dengan yang lelain. Dah lama sebenanrnya aku mencari menda nih, cuma baru² ni aku jumpa kat Youtube. Kalau nak main balik semua game² ni untuk tau jalan ceritanya, tak der masa la pulak. So, nasib baik jumpa menda nih. Bley taw jalan citer dia tanpa perlu bermain. Kalau korang yang tak berpeluang nak main game ni untuk taw jalan ceritanya, boleh ler tengok post aku yang ni. Hehehe… Slamat menonton…

A bit about Final Fantasy VII information

Final Fantasy VII​ (ファイナルファンタジーVII?) is a console role-playing game developed by Square (now Square Enix) and published by Sony Computer Entertainment as the seventh instalment in the Final Fantasy series. It was originally released in 1997 for the Sony PlayStation. It was re-released in 1998 for Microsoft Windows-based personal computers and in 2009 on the PlayStation Network. The game is the first in the series to use 3D computer graphics, featuring fully rendered characters on pre-rendered backgrounds.

Set in a dystopian world, Final Fantasy VII's story centres on mercenary Cloud Strife who joins with several others to stop the mega corporation Shinra, which is draining the life of the planet to use as an energy source. As the story progresses, the situation escalates and Cloud and his allies face Sephiroth, the game's main antagonist.

Development of Final Fantasy VII began in 1994 and the game was originally intended for release on the SNES, but it was later moved to the Nintendo 64. As the system's cartridges lacked the required storage capacity, Square decided to release the game for the PlayStation instead. The music was scored by Final Fantasy veteran Nobuo Uematsu, while the series' long-time character designer, Yoshitaka Amano, was replaced by Tetsuya Nomura.

Noted for its graphics, game play, music and story, Final Fantasy VII is acknowledged as one of the greatest and most influential games of all time. As of October 2009, the game has sold more than 10 million copies worldwide (including 100,000 downloads on PlayStation Network), making it the best-selling Final Fantasy title. The ongoing popularity of the title led Square Enix to produce a series of prequels and sequels under the collective title Compilation of Final Fantasy VII. An enhanced remake for the PlayStation 3 has been rumoured since 2005; however, Square Enix has stated that a remake is not in development.

*Diambil dari Wikipedia










So, there they are for you to enjoy. Happy watching and stay tune for the next compilation of Final Fantasy in-game story; FFVIII.

Later!

Tags : ,

1 ulasan:

  1. adui....byk pulak video ea...huhuhu...xpat nk nengok sbb tenet slow....huhuhuh....so....x tngk la...terus komen....ok ken...hahahhaha

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog