14 Januari, 2010

Anak buahku yang cumil…

| 3 Comments

Cumilkan? Miahahaha… Ni ler anak buah aku Azraie Nawfal. Aku ada buat post pasal Nawfal sometimes in late 2008 sewaktu dia baru lahir dulu. Sekarang dah besyor. Dah pandai berjalan pun. Tapi, masyaAllah… Tak buleh langsung dengan orang lain. Dia punya nangis… wallaweh… Masyam Ahmed Albab leh! Aku pun tak sanggup pegang dia lelama. Hahu… Apa pun, dia tetap kiyut!

Dua gambar terakhir tu, aku sedut dari blog abang aku. Cumil sungguh gambo dia pakek key tu. Miahahaha…

Tags : ,

3 ulasan:

  1. hehheehhe...teringat diew ckp...noak....noak....noak...hehheehhe

    BalasPadam
  2. Tu jer perkataan yang dia taw. Hahahaha...

    BalasPadam
  3. tau x pew...noak....noak...noak....hahhah

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog