14 Januari, 2010

Aktiviti melompat…

| 3 Comments

Rasanya, inilah aktiviti paling seronok nak buat, tapi memenatkan. Aku perhatikan Ijat yang turut sama nak melompat, mengusap kepala lutut sebab sakit kot lepas kaki sampai ke tanah. Mengekek aku gelakkan dia. Hehehe… Udah la Jat. Kalo tak larat nak lompat jangan lompat. Huhu…

Ready semua untuk melompat? Jom…

Tags : ,

3 ulasan:

  1. eleh...sye pon adew gak gambo melompat...nnty sye publish....nk jugak ken lompt2...hahaha...dengki ngan abg ijann...hahhaha...yes2

    BalasPadam
  2. Ha! Cepat! Post cecepat, sebagai bukti boleh lompat! Akakaka...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet TerkiniInstagram TerkiniArkib Blog