16 Disember, 2009

Korang yang bergelar “pembaca”!

| 3 Comments

Salam…

Untuk entry kali ni, aku nak bagitaw la kat korang yang aku dah boh satu kolum baru kat blah kanan kiri nun yang aku beri tajuk “pembaca”. Aku tulis punya tulis (menaip sebenarnya…) tetiap ari kat sini, tapi aku tak taulah pulak siapakah gerangan korang yang membaca setiap entry yang aku post. Kengkadang terasa gak nak taw siapakah korang yang rajin nak membaca blog aku nih. Macam sorang adik kiyut aku sorang nih, si Azrin (ye lah! ko kiyut! pueh ati?) Rajin dia tiap ari masuk blog nih mengomel kat komen semenjak-dua-menjak nih. Hehehe… Rasa macam makin rapat lak aku ngan dia. Ye lah! Rapat untuk kena buli. Hihihi… Apa pun, Azrin tetap Rawks!

Jadi, aku menjempat la korang yang selalu masuk kat blog aku nih, untuk memberitahu siapakah diri korang tu dengan mengklik “ikut” kat kolum pembaca tu. Tak pun, sudi²kanlah mengomen (bukan beromen yer!) kat setiap entry yang aku tulis kalo korang rajin. Aku amat² menghargainya.

Thanks y’all! Luv ya so much! Muaks!

p/s: Teringin nak kenal siapakah gerangan dari Mountain View, California yang slalu masuk sini. Sudi²kan lah yer. (^_^)/

Tags : , ,

3 ulasan:

  1. ... abg yaAllah praise ijann Sye .... ag ... best huahuahua org adew gilew kiyut Sye admit .... abg sndiri bak kate ken ... Alhamdulilah ... kerana Allah has mngurniakn poker face kiyut smpurna dn. huhuhhuuh ..

    BalasPadam
  2. Sudeh! Wahahaha... Sonok ko ye Azrin? Orang bagik can je tuh!

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog