26 Disember, 2009

Karok farewell Abang Ghani…

| No comment

Giler ah! Batuk² cam nih nak gi karok. Dah la tekak ni macam ada benda menggaru jer, tapi terpaksa gak gi sebab karok ni adalah merupakan karok farewell untuk Abang Ghani. Abang Ghani ni ialah office-mate aku, soon tu be ex-officemate. Suppose hari terakhir dia pada 31hb nih, tapi dia cepatkan hari terakhir dia since cuti dia banyak lagi.

Tak der menda nak tulis, sedih rasanya bila Abang Ghani tak der nanti. Tapi apa nak ceman, dia berhenti pun untuk kebaikan diri dia gak. So, aku hanya dapat berdoa supaya apa juga yang Abang Ghani lakukan nanti akan sentiasa menjadi dan berjaya. All the best wishes from me, and… good luck. Don’t forget about me and us, okay! Gambare p(^_^)q…

*Rentetan karok petang tadik…

Now I feel really sad!… (T_T)

Huhuhu… Malam ni nak gi tengok midnite la plak! Rajin betol aku berjalan.

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog