04 Disember, 2009

Happy 15th birthday Playstation!

| No comment

Playstation ngan aku, rasa macam dah sinonim dah di kalangan kengkawan aku. 3 Disember merupakan tarikh keramat produk populer satu dunia dilahirkan. Aku memang dah biasa dengan Playstation nih semenjak yang pertama lagi.

Aku ingat lagi time aku membeli Playststion 2, sebulan selepas ianya dilancarkan 9 tahun dulu di Jepun. Terus aku gi beli ngan seorang kawan aku menaiki motor. Aku beli pun semata² nak main 2 game yang tengah hits waktu tu. Final Fantasy X dan jugak Metal Gear Solid 2. Berabis duit pun tak apa. Sekarang ni pulak, kegilaan aku dengan Playstation 3 pulak. Tapi sebabkan gamenya yang giler bapak nak mampus mahal, kegilaan bermain tak lah macam zaman Playstation 2 dulu. Ye lah. Playstation 3 ni kena main game ori jer…

So, happy birthday Playstation! May the next war will be on your side again!

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog