21 Disember, 2009

Hampress... Cerempet betol!

| 2 Comments

Hi Y'all...

Huhuhu... Cerempet betol. P1 aku kena suspend lak sebab aku ada outstanding sebulan yang entah bila aku lupa nak bayo. Cheh! Mati-mati aku ingat aku dah abes bayo, ghupanya ada satu bulan lak yang ketinggalan. Tabbley la aku nak bertenet secara normal kat umah. Terpaksa terconggeng-conggeng aku menggunakan iPhone aku tu untuk online. Yaperda. Esok baru dia sambung balik. Kehampehan maksimum betol!

Punyalah banyak aku nyer idea terbantut dari dipublish. Last-last kena jadik draft jer kat Microsoft Live Writer tuh! Tak per, nanti, dah ada balik, aku sambung balik memposting secara normal. Ni pun nak buat entry nih, aku kena guna emel. Abes berterabur format publishing aku. Kena la aku edit nanti. Huhuhuhuhu...

p/s: Iklan P1 soh potong, aku plak yang kena potong. Camni ker derang layan pelanggan derang paling top. :p Bagik la can. Bukan aku tak bayo. Tak perasan belom bayo jer!

Update: Wahahaha… Sudah connect la plak! Baguih! Tak yah tunggu sampai esok! :p

Tags : ,

2 ulasan:

  1. lain kali sebelum nngok wayang...bayo dlu apew yg patut..hahahahahahahhahaha....nk gelak je nie...hahahhaahah

    BalasPadam
  2. streamyx jer... 2 bulan tak bayar pun ok lg... huahahha XD

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog