28 Disember, 2009

Edisi demam terkejut…

| 2 Comments

Hari ni, aku dok umah jer lepas balik dari berjumpa Medical Officer kat Ampang Puteri. Aku demam semalam membawa ke hari ni. Semenjak dari hari Sabtu lagi badan ni dah rasa tak sedap, tapi terpaksalah jugak gi ke karok kat Imbi Plaza tu untuk meraikan Abang Ghani. Kalo tak, aku dok umah jer lepas abes kerja. Dok umah, bukak tibi dan tido.

Rasanya, aku demam sebab terkejut kot. Jarang aku demam kalo tak ia-ia… Selalunya, kalau aku demam, sure aku akan tumbang 2-3 hari. Ni sehari jer. Ahad ari tuh. memang aku tak larat langsung nak angkat kepala. Sekali-sekala bangun gi toilet buang kahak ngan air. Tapi, hari ni dah okay plak. Aku gi Ampang Puteri pon sebab nak ambek ubat batok.Panas badan pun dah kurang. Hingus pun dah kering… Tinggal sakit kepala pun, itu pun dah mild… Hmmm…

Apa pun, lebih baik demam sekarang daripada demam kat Cameron nanti.

Tags : , , ,

2 ulasan:

  1. dripada kata2 yg terakhir tu...menapkkn sgt yg abg x sabo beno nk g cameron ken...ken...ken,,,

    BalasPadam
  2. Taw tak per Azrin oit! Dah penat keje setahun. Nak gi vacation la kejap! :D

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog