15 Disember, 2009

7000++

| 2 Comments

Minna-san! Gomendasai… m(_ _)m Nak kat 2 hari tak update. Bukan apa, tetiba ada beberapa orang datang umah aku mintak pertolongan kat aku. Kesian lak kalo tak tolong. So, aku selesaikan dulu apa yang boleh aku tolong ngan derang sebelum aku buat post terbaru.

7000

Time aku bukak jer blog nih, aku terperasan counter yang aku boh. Last time aku ada tulis entry pasal counter tuh. Sekarang dah 7000 lebih pengunjung yang datang membaca blog aku yang tak seberapa ni. Kalau diikutkan, memang la aku tak der postkan memenda yang menarik kat blog nih, tapi 7000 yang datang pun kira okay la bagik aku. Minna-san. Iro-iro arigatou gozaimashita! I’ll keep on diligently posting entry for you all!

Thanks!

Tags : ,

2 ulasan:

  1. nngok la sapew yg baca.....lg pon....sumew2 org yg bce tu follow sye...klu sye bce...bru sumew2 org tu nk bce..hahahahahah

    BalasPadam
  2. Terasa macam nak terkentut jer bila Azrin cakap cam tu. Huh! :p

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog