30 November, 2009

Posting dari pejabat...

| No comment

Salam...

Huaaa... Lama giler tak buat posting. Semenjak habis raya hari tu, sampai la raya haji ni, idup aku tunggang langgang sikit. Kerja memanjang. Bizi lebih daripada menteri kerja raya. La nih, aku dah get hold sket kerja-kerja tu. Boleh gak aku buat posting dari tempat kerja guna e-mel.

Apsal guna e-mel nak buat posting? Biasalah, tu jer yang boleh aku guna untuk buat posting macam ni. Tempat kerja aku ni kedekut sikit. Access internet limited. Site macam blogger, facebook sume tak boleh masuk. Nak buat entry pun susah. Tapi tak per la. E-mel pun, e-mel lah. Janji boleh. Balik rumah nanti aku edit la balik, tambah gambar ker, edit format ker, hape ke.

So, looking foreword untuk posting yang akan datang. Tunggu yerk!

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog