04 September, 2009

I really miss my old cubicle!

| No comment

Aku betul² rindu dengan cubicle lama aku semasa aku duduk kat Ampang Puteri. Tempat yang baru ni, bukan tak best, tapi terasa macam tak bermakna bagi aku…

Jump…

Tempat lama ni banyak memberikan kenangan kepada aku, dari mula aku masuk kerja, sehinggalah waktu² akhir aku di situ sebelum berpindah ke pejabat baru di Bangunan Pharmacare. Terlalu banyak kenangan manis yang tersimpan kat situ. Kenangan apa? Biarlah aku dan orang² tertentu sahaja yang mengetahuinya. Aku masih lagi merindui cubicle ni, dan sekiranya ianya tiada lagi di situ, aku masih lagi menyukainya…

Thanks cubicle. Thanks for giving me the opportunity… You will be missed! (T_T)

Tags : , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog