17 September, 2009

Minggu bermaafan... dan minggu bersuka ria...

Minggu bermaafan... dan minggu bersuka ria...

Minggu bermaafan... dan minggu bersuka ria...

Salam sayang untuk semua… Lama dah tak menghantar posting ek! Bukan apa, since aku tak boleh tidur dulu, dan sekarang lepas boleh tidur ba...

06 September, 2009

And the time is 3.00 am… Why am I still awake?

And the time is 3.00 am… Why am I still awake?

And the time is 3.00 am… Why am I still awake?

Greeting guys!… Gosh! The time is already late, and I should have already gone to bed. Unfortunately, I can’t. Not yet!… Sebab aku… ...

04 September, 2009

Buka puasa.

Buka puasa.

Buka puasa.

Adeh! Senak gak perut berbuka puasa tadik. Bukannya apa, senak sebab terlalu banyak stuffed makanan dalam perut. Some more, Kak Shima asyik ...

I really miss my old cubicle!

I really miss my old cubicle!

I really miss my old cubicle!

Aku betul² rindu dengan cubicle lama aku semasa aku duduk kat Ampang Puteri. Tempat yang baru ni, bukan tak best, tapi terasa macam ta...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog