23 Ogos, 2009

Selamat semua…

| No comment

ramadhan

Lupa lak aku nak mengucapkan kat korang semua. “Selamat Berpuasa”. Harap² janganlah berpuasa yang yok pulak, tengahari jer bukak periuk… Lengkapkan sebulan kalo boleh!…

Lagik satu, Mintak mahap la yer mana² kalau aku terbuat salah atau apa² jer yang tersilap kata dan terguris jiwa. Biasalah, aku pun manusia biasa. Tak sempurna serba serbi! So, halalkan makan minum segala.

p/s: Kena mintak mahap dulu beb! Kang poser tak berkat. Bukan ari raya jer kena mintak mahap, sebelum poser pun kena gak!

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog