03 Ogos, 2009

Aku hanya mahukan tidur yang lena!

| No comment

Tidur sedikit sebanyak membantu untuk menghilangkan rasa lapar, sakit mahupun tekanan. Dan dengan tidur juga ianya mampu merehatkan kepala daripada terus berfikir. Berhenti daripada memikirkan perkara yang memenatkan otak… Tapi, mampukan tidur menghilangkan perasaan itu? Sapa ada sleeping pills? Bak sini skek!

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet TerkiniInstagram TerkiniArkib Blog