15 Julai, 2009

Post sebelum tidur… untuk hari esok! :p

| 1 Comment

Huhuhuhu… Mata ni tengah terang benderang la pulak. Tak mo la pulak dia ngantuk. Kalo idak, boleh gak aku terjun tiruk atas katil dan bangun esok pagi. Sebab aku plan nak ke office berjalan kaki jer esok. Saja nak tengok macam mana… Tu yang ingat nak bangun pagi skek. Agak² dalam pukul 7.30 pagi tu, gerak la ke office. Sekali sekala berjalan jauh bagus jugak. Eksersais orang cakap! Hehu!

Jom jump atas katil…

Huh! Tak payah jump la. Malas la pulak nak buat entry pepanjang. Saja nak bagitau tu jer. Hehehehe… Saje menambah² post yang berkurangan kebelakangan nih!… Hahahahaha…

p/s: Mungkinkah esok aku akan berperang dengan statement balik? Kita tunggu dan lihat!!! Tapi apa yang penting, esok tak payah pakai uniform lagik! Yahooo!!!

Tags :

1 ulasan:

  1. Bujang terus apa barang? Abih nofal, shahirah, (anak bakal pengantin baru) nak kawan ngan sapa? Huhu...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog