01 Julai, 2009

Perkhidmatan ditamatkan…

| No comment

Dah lama aku menggunakan pas LRT untuk ke pejabat sepanjang 2 tahun ni. Dari Bandar Baru Sentul ke Ampang. Dari Ampang ke Bandar Baru Sentul… Setiap hari… Dan pada hari ini, maka rasmilah aku menghentikan penggunaan LRT untuk ke Ampang. Semuanya kerana aku akan berpindah pejabat berdekatan dengan Hospital Tawakal. Maka sementara untuk berpindah ni, aku akan membeli tiket di kaunter sahaja. Rasa macam tak best pulak… Huhu…

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog