31 Julai, 2009

Berakhirlah…

Berakhirlah…

Berakhirlah…

Akhirnya, berakhirlah peperangan yang sudah lama tercetus di dalam perasaan aku. Berakhirlah sebuah penyiksaan yang lama aku tanggung. Dan w...

Enter a post title

Enter a post title

Enter a post title

This entry doesn’t have a title, because it doesn’t have any. I couldn’t think of any right now, so that one goes pretty well with this one....

28 Julai, 2009

2 pilihan…

2 pilihan…

2 pilihan…

Aku rasa, blog aku ni dah jadi medan untuk aku melepaskan apa yang terpendam dalam kepala hotak aku ni, yang kadang-kala dapat membantu aku ...

24 Julai, 2009

Before I go to sleep…

Before I go to sleep…

Before I go to sleep…

Before I go to sleep, before I close my eyes and put to rest all the burden mind behind, I want to thank you… Thank you for being such a...

23 Julai, 2009

You don’t know me

You don’t know me

You don’t know me

You give your hand to me And then you say hello And I can hardly speak My heart is beating so And anyone can tell...

My new place, at the new office!

My new place, at the new office!

My new place, at the new office!

Huhu… Aku tak tau nak kemas macam mana lagik! Tu dah habes lawo la tuh. Hehehe…

Soalnya… hati…

Soalnya… hati…

Soalnya… hati…

Susah kalau ada satu² perkara tu melibatkan hati dan perasaan. Tambahan pula perkara itu berkaitan dengan cinta. If it not mutual, one party...

21 Julai, 2009

Nobody…

Nobody…

Nobody…

Thanks Gurl! You made my day with this song. I’ll treasure it!… (^_^)

20 Julai, 2009

like.everyone.else

like.everyone.else

like.everyone.else

I have a mental breakdown lately, and only one person can help me with it. Gurl, where are you when I need you the most? (T-T)

19 Julai, 2009

Monolog tak berkesudahan…

Monolog tak berkesudahan…

Monolog tak berkesudahan…

Ini merupakan kali kedua attemp aku untuk menulis entry yang sama. Siyot betul. Kali pertama, baik jer aku menulis panjang² macam nak tulis ...

18 Julai, 2009

Number for today… 6000… and counting!

Number for today… 6000… and counting!

Number for today… 6000… and counting!

m(_ _)m Terima kasih semua yang sudi nak menyinggah blog aku yang ntahapehape nih! Dah 6000 dah counter tu… Terima kasih pada semua… Jang...

15 Julai, 2009

Post sebelum tidur… untuk hari esok! :p

Post sebelum tidur… untuk hari esok! :p

Post sebelum tidur… untuk hari esok! :p

Huhuhuhu… Mata ni tengah terang benderang la pulak. Tak mo la pulak dia ngantuk. Kalo idak, boleh gak aku terjun tiruk atas katil dan bangun...

14 Julai, 2009

Dah siap!

Dah siap!

Dah siap!

Alhamdulillah… Akhirnya perpindahan bebudak Credit Control ke pejabat baru siap dengan sempurnanya pagi tadik. Semua barang² telah diangkut ...

12 Julai, 2009

Skating babies…

Skating babies…

Skating babies…

OMG! This is the best since Ally McBeal. Hehe... Sooo cute!

11 Julai, 2009

Bidan terjun…

Bidan terjun…

Bidan terjun…

Wahahahaha… Hari ni aku telah membuat sesuatu yang luar dari norma kebiasaan aku. Entah cemana tergerak hati aku nak menyanyi, walaupun aku ...

09 Julai, 2009

Aku dah penat!

Aku dah penat!

Aku dah penat!

Semakin dekat tarikh nak berpindah, makin banyak pulak kerja yang tak bersangkut paut dengan kerja hakiki aku kat sepital. Terus terang aku ...

03 Julai, 2009

Credit Control Family Day 2009 – Bahagian 2

Credit Control Family Day 2009 – Bahagian 2

Credit Control Family Day 2009 – Bahagian 2

Pagi tu, aku bangun awal. Awal macam mana aku bangun awal nak gi kerja. Huh! Time aku bangun nih, baru terasa sejuk nak mampos. Selimu...

02 Julai, 2009

Sungguh kurang ajar…

Sungguh kurang ajar…

Sungguh kurang ajar…

Menda ni dah lama jadik, cuma sekarang ni jer baru aku nak bubuh kat sini. Buat sakit hati aku jer pepagi waktu nak gi kerja. Ni semuanya ...

01 Julai, 2009

Perkhidmatan ditamatkan…

Perkhidmatan ditamatkan…

Perkhidmatan ditamatkan…

Dah lama aku menggunakan pas LRT untuk ke pejabat sepanjang 2 tahun ni. Dari Bandar Baru Sentul ke Ampang. Dari Ampang ke Bandar Bar...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog