30 Jun, 2009

Credit Control Family Day 2009 – Bahagian 1

Credit Control Family Day 2009 – Bahagian 1

Credit Control Family Day 2009 – Bahagian 1

Well, the day I’ve been waiting for ended last week. Seronok jugak la Family Day untuk Unit Credit Control tahun 2009 yang diadakan di A F...

Al-kisah nak berpindah…

Al-kisah nak berpindah…

Al-kisah nak berpindah…

Minggu depan, mulakah aku dan office mate aku berkemas untuk berpindah di tempat baru berdekatan dengan Hospital Tawakal. Pada awalnya...

20 Jun, 2009

Video pecah perot!

Video pecah perot!

Video pecah perot!

1 video yang sama tapi 2 sarikata yang berbeza. Satu Bahasa Malaysia, satu Bahasa Inggeris. Tapi dua² lawak nak mampos dari segi video tu se...

In one week time…

In one week time…

In one week time…

View Larger Map Minggu depan, aku dengan Nizam akan ke A Famosa Resort untuk Credit Control Family Day selama 2 hari 1 malam. Hehehe… Tak...

19 Jun, 2009

Bila hati bersuara!

Bila hati bersuara!

Bila hati bersuara!

Lama nya tak buat posting. Rindu pulak. Bukannya sebab apa. Aku agak bizi semenjak kebelakangan ni. Jadik, nak buat posting oun dah macam ma...

13 Jun, 2009

Aku benci ko Mardau!… :p

Aku benci ko Mardau!… :p

Aku benci ko Mardau!… :p

Huhuhuhu… Ini semua salah ko Mardau! Aku benci sama engkau! Hik hik hik! Apsal la ko bagik aku lagu tu? Kan dah melekat kat tinger aku lagu ...

Abah…

Abah…

Abah…

Tak ada apa yang dapat menguraikan bagaimana perasaan seorang anak terhadap bapanya. Dan di dalam hal ini, Abah adalah segala² buat aku dan ...

10 Jun, 2009

Cedap ke kunci ni?

Cedap ke kunci ni?

Cedap ke kunci ni?

Tu la kot apa yang Nawfal cakap dalam ati dia. Hehehehe… Anak buah ku yang amat cumul dak kuyut! Hehehehe… Geget pipi dia! :...

08 Jun, 2009

Monolog lagi?

Monolog lagi?

Monolog lagi?

Lama dah tak buat post. Mau gak seminggu. Tak ada apa yang menarik pun untuk seminggu yang lepas yang boleh dijadikkan posting. Nak kata ada...

01 Jun, 2009

Hehehe… Dah ganti!

Hehehe… Dah ganti!

Hehehe… Dah ganti!

Nampaknya, aku tak la lagi menjadi bahan lawak di opisan aku sampai ke petang. Sebab aku dah beli stokin baru! Wahahahaha… Sungguh selesa de...

Lawak dipagi hari…

Lawak dipagi hari…

Lawak dipagi hari…

Hehehehe… The funniest happened this morning. In-fact, it will happen throughout the day. Itu pun kalau aku rajin untuk memalukan diri sendi...

Ketika mata tak dapat dipejam…

Ketika mata tak dapat dipejam…

Ketika mata tak dapat dipejam…

Dah jenuh untuk mencuba melelapkan mata, tapi masih lagi tak berjaya. Hendak kata dah tidur petang tadi (biasalah hari Ahad…), tak jugak seb...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog