05 Mei, 2009

Surat daripada WWF

| No comment

DSC00943

Masa untuk aku berkempen lagi. Kali ni, aku berkempen untuk menyelamatkan penyu pula. Baru jap tadik aku dapat surat daripada WWF Malaysia yang disertakan dengan kad² petition untuk diisi dan diedarkan. Menarik gak menda nih. Boleh gak aku setat dengan bebudak office aku dulu, then kepada kengkawan online aku. Nanti aku bagitau, apa menda nyer tuh. Taip memanjang bior korang paham… Hehehehe…

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet TerkiniInstagram TerkiniArkib Blog