13 Mei, 2009

Mata Garfield…

| No comment

Gila Ah! Ding Dong! Mata aku macam tak dapat nak dibukak langsung since pagi tadik. Walaupun aku dah tidur secukupnya malam tadik, tak tau la naper aku tak buleh nak membuka mata seluasnya pagi tadik. Aku rasa mengantuk giler… Memang tak buleh jadik!

So, apa yang aku buat untuk membuka mata yang ala-ala stim macam mata Garfield ni, aku terus menjalankan diri aku di seluruh hospital. Turun ke basement, naik ke wad, cafe, kedai runcit dan akhir sekali di  floor pejabat aku. Dok la aku gi ke akaun department pergi menghantar cek-cek kepada Adli untuk di key-in. Pastu nak ke rak filing pulak nak filekan borang franking yang aku buat semalam. Then aku berjalan pulak ke IT destinasi favourite aku kat Ampang Puteri nih. Semuanya untuk menghilangkan rasa mengantuk.

Sigh…

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog