05 Mei, 2009

Busannye...

| No comment

Busan plak malam ni. Tunggu Ijat kt GP langsung tak nampak batang idong. Dok la aku sengsorang kt GP macam orang buduh. Tapi lantaklah, orang buduh pun kena makan gak.

Tingat aku kat gambo belon yang aku snap masa nak gi keje smalam, tapi tak sempat aku nak post. Tak nampak plak belon tu terbang kat air space KL ari ni. Belon apa aku nampak smalam ek?

Ok la... Nak makan dulu. Makanan dah sampai.
Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog