06 Mei, 2009

20

| No comment

Terkejut beruk jap aku malam tadik. 20 orang serentak masuk blog aku yang entahapehape nih. Bukannya menarik mana pun blog aku kalo nak dibandingkan dengan blog² lain. Cuma setakat blog untuk aku merepek dan melaporkan apa yang berlaku sehari² kat aku secara suka². Tapi, apa² pon, untuk korang yang slalu melepak dan membaca tulisan picisan aku nih, tulus dari aku… terima kasih bebanyak. Kalo ada menda yang menarik (bagi aku la), aku tuliskan lagik… (^_^) Iro-iro arigatou gozaimasu!!!

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog