08 April, 2009

White to Black...

| No comment
Evoyota yang aku kenali dahulu... Putih...



Dan kini menjadi Hitam...

Dulu, kereta ni putih melepak. Kini, ianya sudah menjadi hitam legam dek bahana perbuatan adik aku. Hehehehe... Not a bad thing actually! Perubahan yang berlaku kepada kereta lama ayah aku tu, adalah sesuatu yang refreshing dan menarik. Kelihatan seperti bukan kereta lama ayah aku yang aku kenali dahulu. Yelah! Kereta tu dah banyak berjasa untuk keluarga kami.

The Evoyota, lives on! (^_^)d
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog