24 April, 2009

Sakit kepala ku...

| No comment
Adeh! Sakit plak kepala aku pagi ni. Semua gara-gara aku bangun tidur pagi tadi. Nak kata aku tidur lambat, tak jugak. Malam tadik hanyut tertidur semasa tengok tivi. Tetau dah pagi. Hehu...

Ikutkan, cukup la jumlah jam aku tidur malam tadik, tapi tak tau plak aku kenapa aku sakit kepala sampai la sekarang nih. Nak kata migrain, tak gak rasanya. Rasa sakit yang membuatkan aku mual macam nak muntah.

Mau gak aku makan panadol 2-3 bijik ni nanti. Tu pun kalo aku kluar gi 7Eleven depan sepital ni ha. Tadik aku dapat makan penadol soluble jer. Tu pun lepas mintak kat Zarina IT. Hehu... Sakit nyer pale... Sakit nyer paler... mau tak gi sembahyang Jumaat nanti...


Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog