22 April, 2009

Posting dipagi hari...

| No comment
Lama dah tak buat posting dipagi hari yang hening. Sambil menghentikan sementara tugasan dimeja yang penuh dengan kerja yang melambak-lambak. Melepaskan tensi sekejap. Cheh! Puyuz gak aku nih. Melepaskan tensi kunun. Kerja baru jer nak mula. Kalau kata nak melepaskan tension waktu petang tak per la gak...

Apa-apa pun. Saja jer nak ucapkan "Selamat Pagi" untuk semua. Semoga pagi korang semua ceria...

Aku masih lagi teringat waktu mandi-manda Ahad lepas. Wahahaha...

p/s: Jangan curik tulang. Buat kerja bebetol. Jangan jadik macam aku. Ahaks!!!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog