24 April, 2009

Makcik-makcik

| 2 Comments

2 orang makcik yang slalu bergaduh kat opis. Asik ada je menda yang nak digaduhkan. Pastu baik balik, pastu gadoh balik. Memacam perangai orang tua ni.

Tapi, kalo tak de, busan gak. Hehe...

Sebenarnya, aku tengah test function mobile blogging ni. Bley pakai lagi ke idak. Kalo bley lagi, bagus la. Senang sket aku nak buat post...
Tags :

2 ulasan:

  1. Ap yang dia gaduh? Pasal pakai baju terbalik pun gado...

    BalasPadam
  2. Ala biasalah... Nak havockan suasana opis. Esok baik balik! Hahahahaha...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog