23 April, 2009

Logo...

| No comment

Semalam, merupakan hari terakhir untuk warga-warga APSH untuk menyerahkan pernyertaan ciptaan logo mereka kepada aku. So, setakat 2 minggu ianya berlangsung, ramai jugak la yang submit logo-logo derang kepada aku. Gambar di atas adalah merupakan antara beberapa contoh logo yang aku terima.

Lepas ni, kami akan bersidang untuk menentukan siapa punya ciptaan logo yang akan memenangi RM150.00. Hehehehe... Untuk laporan tu, nanti aku akan ceritakan...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog