07 April, 2009

Latest addition / Upgrade...

| No comment
Huhuhu... Akhirnya, dapat jugak apa yang aku idam²kan selama ni. Tibi Bravia yang dah menggantikan tibi Singer aku yang dah selamat landing kat umah Along aku. Hasilnya, tibi Bravia yang tengah dok megah kat atas rak burok aku tu... Hehehehe... Tak per la. Pelan², tukar rak tu pulak! (^_^)!


Yang bawah ni plak, monitor LCD 20 inci yang beru aku tukar menggantikan monitor CRT 17 inci aku yang dah berabuk tu. Puas mata menengok workspace yang sungguh luas. Tak perlu la nak mengecikkan memana apps yang penting dan yang tak penting. YM plak, tak perlu la nak minimize. Wahahahaha...


Dan penambahan terakhir aku untuk kali ni adalah wireless keypad nih. Aku beli sebab aku memang suka surf internet time aku baring² kat atas katil. Jadik, wireless keypad yang dilekatkan kat controller DS3 ni, memang dah memenuhi keperluan. Selain tu, nak chatting kat Home pon senang. Tak yah nak guna onscreen keyboard lagik!


Mmmmm... Ada beberapa lagi upgrade yang aku nak boh dalam bilik aku nih. Tapi, bila tu tak plak aku tau. Yang dah lama menjadi idaman ni pon, bila dah dapat, rasa la puas ati sket. Hehehehehe... Lama dah mengidam. Kui kui kui! Nanti, kalo ada upgrade lagik, aku bagi tau! Hehehehe...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog