23 April, 2009

Berubah sekali lagi!

| No comment
Hehu! Aku mengubah sekali lagi blog aku nih ke layout yang baru. Bosan la aku tengok layout yang lama tu. Walaupun nampak "interactive" tapi tak banyak features/widget yang boleh aku masukkan.

Lagik satu, aku dah mengimport semula semua posting² lama aku dari blog yang lama ke blog ni. So, korang boleh la menengok² posting lelama aku tuh!

Enjoy!

p/s: Banyak lagik aku tak set! Nanti... siap la tuh! Hehu!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog