29 April, 2009

Demam... kot?

Demam... kot?

Demam... kot?

Kepala aku pusing dan terasa berat, kaki terasa tak pijak tanah… Biji mata lak terasa pedih dan panas. Batuk tak berhenti². Hingus? Jangan...

28 April, 2009

Teater “Mahsuri”…

Teater “Mahsuri”…

Teater “Mahsuri”…

Lepas habis kerja petang tadik, aku terus bergegas balik ke rumah. Sebabnya aku nak bersiap untuk ke teater “Mahsuri” kat Istana Budaya. A...

27 April, 2009

Comel...

Comel...

Comel...

Dalam bebanyak gambar-gambar lawak yang aku dapat e-mel, cuma yang satu ni jer yang menarik perhatian aku. Sungguh comel gambar ni. 2 ek...

Kopi secawan...

Kopi secawan...

Kopi secawan...

Pagi yang mengantukkan. Aku bangun macam biasa pagi tadi. Nak kata awal tak jugak. Nak kata lewat pun tak jugak. Kira ngam-ngam soi la. Ma...

26 April, 2009

Hari Ahad datang lagi!

Hari Ahad datang lagi!

Hari Ahad datang lagi!

Hari Ahad datang lagi… Ingatkan aku tak nak keluar memana hari ni. Tapi, rancangan untuk makan kat Johnny macam tempting jer. Memang dah p...

Bermain congkak…

Bermain congkak…

Bermain congkak…

Hehehe… Dah lama sungguh aku tak bermain congkak. Tapi hari ni aku berpeluang untuk mempermainkan permainan tradisional ini di GP. Semuan...

25 April, 2009

Versi menunggu di GP... Lagi...

Versi menunggu di GP... Lagi...

Versi menunggu di GP... Lagi...

Aiseh! Buhsan pulak menunggu si Leya nak sampai ke Green Park (GP) nih. Katanya nak menerangkan something kat aku. Tapi batang idong dia tak...

Malam ini di GP

Malam ini di GP

Malam ini di GP

Malam ni, aku menghabiskan masa malam dengan kawan² Jaquezee. Sebetulnya, memang aku dengan Lan (dan Shahrul) memang dah merancang untuk ber...

24 April, 2009

Berapi

Berapi

Berapi

Hehehe... Dah lama aku nak buat posting ni. Tapi tak berkesempatan. Ye la, asyik tak jumpa jer bila nak. Time tak nak, merata² aku jumpa da...

Makcik-makcik

Makcik-makcik

Makcik-makcik

2 orang makcik yang slalu bergaduh kat opis. Asik ada je menda yang nak digaduhkan. Pastu baik balik, pastu gadoh balik. Memacam perangai o...

Sakit kepala ku...

Sakit kepala ku...

Sakit kepala ku...

Adeh! Sakit plak kepala aku pagi ni. Semua gara-gara aku bangun tidur pagi tadi. Nak kata aku tidur lambat, tak jugak. Malam tadik hanyut te...

23 April, 2009

Advent Children Complete

Advent Children Complete

Advent Children Complete

Setelah 2 tahun menunggu, akhirnya aku dapat juga memperolehi Final Fantasy VII Advent Children Complete dalam bentuk Blu-Ray. So, kalau da...

Logo...

Logo...

Logo...

Semalam, merupakan hari terakhir untuk warga-warga APSH untuk menyerahkan pernyertaan ciptaan logo mereka kepada aku. So, setakat 2 minggu ...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog