05 Mac, 2009

Sudah dibeli

| 4 Comments



Aku sudah pun membeli tiket ke Genting pada 9hb nih. Ada 7 tiket kesemuanya yang bernilai RM329. So, tiket ke Genting ini aku beli secara pakej yang terdiri daripada tiket bas pergi balik, tiket skyway pergi balik dan juga tiket all park unlimited rides. So, pada 9hb ni nanti, aku dan yang lelain akan bergerak ke Genting dari stesen lrt Gombak pada jam 8.00 pagi dan akan turun semula dari Genting pada jam 7.15 petang.

Nanti aku akan susulkan cerita pada hari kejadian.

p/s: Tak sabarnyaaaa...
Tags :

4 ulasan:

  1. Ala... Tipun murah... Shot dekat memang la blur. Hehu!

    BalasPadam
  2. ko amik gambo kt genting ni... 2 yg berkabus n kabur...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog