10 Mac, 2009

"Space Shot" moment...

| No comment
Hari Isnin hari tu, aku dan kengkawan ke Genting untuk menghilangkan tension bekerja. Hehehehe... First time ke sana, aku memang excited lebih dari orang lain. Ahahahahaha... (^_^)!

Tapi, apa yang lebih menguja aku adalah setelah mencuba ride "Space Shot" nih. Memang terasa macam nak tercabut buah pinggang masa keadaan free fall. Adeh! terasa nak terberak pun ada. Ehehehehe... Gegambar di bawah, adalah gambar yang disnap oleh Lan semasa dia berada di dalam Ferris Wheel tak jauh dari Space Shot ni. Cuma aku dengan adik aku yang up to the challange untuk menguji tahap ke"best"an dari ride yang lain. Hehehehe... Yang lain, tengok je dah kecut. Kui kui kui kui!

Masa masih kat bawah...

Tengah tak sabar di bawa ke atas...

Adik aku dah setat pegang kuat²!

Lambat betol nak naik!

Ni dah nak tido dah ni nunggu!

Yey dah naik dah!...

Maih memanjat ke atas!

Up up to the sky!...

Time ni dah free fall dah... Jerit tak hingat waktu nih...

Dia melantun balik... Seksa dah abes!

Mula start turun dah...

Kejap gila rasa thrill...

Nak lagik! Hehehehe... Tak puas...

Dah sampai bawah...

Saza yang tolong pegangkan barang...

Berpijak di bumi nyata...

Pakek balik cap...

Mission accomplished!

p/s: Hahahaha... Memang best ride nih. Aku nak naik lagik len kali!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog