02 Mac, 2009

Perubahan...

| No comment
Lalalala... Banyak yang aku dah buang dalam blog baru nih. Antaranya adalah tiada lagi shoutbox (korang boleh bershoutbox kat blog lama!), tiada lagik tune baru, tiada lagik finger track, tiada lagik link (probably aku akan masukkan in the near future). Yang aku kekalkan hanyalah page counter.

Aku dah betulkan sistem komen yang tak berfungsi ari tuh, so dah buleh gunalah macam biasa. So, itu jer la yang aku nak bagik tau. Ohohohohoho!!! (^o^)

p/s: Tak tau nak bubuh apa lagik dah!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog