02 Mac, 2009

Mula sudah!

| No comment

Setelah lama berusaha dan menunggu, akhirnya segala kesabaran berbuah jugak. Tahniah aku nak ucapkan kepada Shahrul yang dah memulakan kerjanya di British India pada hari ni. Alhamdulillah. Lepas ni, Shahrul buah buat parti buih kat rumah dengan Lan. Kui kui kui kui...

So, semoga Shahrul akan bekerja keras dengan segala tanggungjawab yang diberikan. Dan jangan disia²kan peluang yang dah diberi. Kami semua mendoakan Shahrul cepat naik gaji dan dapat membelanja kitaorang kat sini. Hehehehehe... Shahrul-san! Gambaro! p(^-^)q

p/s: Tak dapek la den nak YM lagik ngan Shahrul waktu siang!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog