05 Mac, 2009

miting...

| No comment

Antara peninggalan selepas habis miting.

Tadi, Jaquezeean mengadakan miting tak official untuk berbincang tentang pemergian ke Genting pada 9hb ni. Dan jugak initial miting untuk next Jaquezeean activity yang akan dibuat tak lama lagi. Tapi, untuk miting kali ni, perbincangan lebih berkisar kepada acara pemergian ke Genting.

So, kata putus masih belum lagi diberi sebab aku dah ditugaskan untuk meriki harga tiket di stesen lrt Gombak esok dan kemudian barulah kata putus akan diberikan. Tapi tak kisah la. Asalkan aktiviti ke Genting ini jadik... (^_^)d

p/s: Waaaa... Aku nak naik skyway...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog