13 Mac, 2009

Maaf yek!

| No comment
Hehehe... Maaf la ye. Untuk beberapa post yang akan datang, aku akan mempromotekan "Vote Earth!" kat blog nih sebagai tanda sokongan aku kepada projek Earth Hour 2009. Bukan apa, benda baik macam nih, elok la dibawa ke tengah. Lagi pun, dah tak lama dah pun event ni akan berlangsung. Jadik, tingkatkan usaha untuk memberitahu semua orang tentang global event nih.

Nanti aku laporkan kat korang apa yang terjadik pada 28hb tu ek...
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog