04 Mac, 2009

Kekasih lama...

| No comment

Aki Ross. Dah lama betul aku minat dengan minah digital nih. Pernah dicalonkan sebagai minah paling seksi dalam majalah Maxim. Walaupun dia bukan orang betul, tapi kehadirannya di persada perfileman Hollywood dulu memang menggemparkan. Malang sekali dia tidak lagi digunakan untuk filem² lain.

Aki Ross ni telah berlakon dalam filem Final Fantasy The Spirit Within dan juga klip pendek dengan berkepala botak sebagai demo untuk filem animasi Animatrix. Klip tersbut, aku embedkan sekali kat post nih! Walaupun tidak berlakon dalam filem pendek Animatrix tersebut, tetapi kehadiran Aki telah memberi peluang kepada pelakon sejenisnya (pelakon digital) untuk menembusi pasaran.

Dan Aki masih lagi berbekas dalam hati aku. Kui kui kui kui!!! (^_^)!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog