18 Mac, 2009

Adeh! Ketinggalan plak!!!

| No comment
Maaf la korang! Aku tertinggal lak blog aku ni dari diupdate. Bukannya apa, aku tengah sibuk nak mempromote aku nyer other blog yang semakin hari semakin berkembang dengan isinya, Apa ke benda blog tu? Korang boleh lawat laman web kat bawah ni :

Gamer SeMalaya

Aku buat blog tu khas untuk gamer² yang mahukan update berita terkini tentang permainan konsol dalam Bahasa Malaysia. Memang jarang la kita dapat cari memana site atau blog game yang berBahasa Malaysia ni. Semuanya Bahasa Inggeris semua. Tak per la, aku take challenge ni untuk semua gamer seMalaya yang dahagakan info² game dalam Bahasa Malaysia.

Owh! Untuk pengetahuan korang, aku tengah mencari editor/penulis sukarela yang dapat membuat posting tentang berita game² terbaru, review, preview dan sebagainya dalam blog tu. Jadik, korang yang suka main game tu, apa salahnya sign-up untuk menjadi editor/penulis artikel game secara sukarela. Tak paksa pun. kalau korang berminat, korang boleh hantarkan emel korang kat aku di alamat ni: maznizan_marzuki@hotmail.com. Dan aku akan beritahu korang apa yang korang perlu buat nanti.

Okay. Nanti aku tulis lagi.
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog