28 Februari, 2009

Wohooo!!! Blog baru siap!

| No comment
Dah siap gak akhirnya blog baru aku yang tak seberapa nih. Well, from now on, I'm starting a fresh entry. Jadik bermula dengan bulan Mac nih (bulan favourite aku!), enjoy the new look of my blog. Nanti aku tambah la sket² memana yang patuit! Wahahaha! \(^-^)/ Banzai! Banzai! Banzai... \(^-^)/

Pasal blog lama plak, aku tak dapat nak buang. Rasa sayang pulak kalo aku delete semua entry tu. Sebab tulah aku kekalkan semua post² lama dan buat blog ni sebagai gantinya. Lagi pun aku dah boring dengan memenda lama blog aku tuh. Jadik inilah hasilnya...

p/s: We can always starts fresh!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog