28 Februari, 2009

Blog aku dah berpindah!

| No comment
Hehehehe... Aku dah berpindah. Aku dah buat blog baru bagi menggantikan blog yang nih. Bukan apa, aku dah buhsan dengan blog yang nih. Aku nak buang sayang, nak delete pon sayang. Jadik aku kekalkan la. Jadikkan blog ni version 1. Blog baru tu version 2 la. Nyetat aku menulis balik dari mula! Hehehe... Tak per...

Korang leh gi blog baru kat alamat nih:
Ijann's Life

See you there!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog